Skip to content

17 000 Ft felett ingyenes szállitás!

Általános szerződési feltételek

Frissítve: 2023.04.28

A jelen feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák

 • Godó Éva vagyok, üdvözlöm a https://www.mysticdaycegled.hu weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.mysticdaycegléd.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének az igénybe vevő (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit.

  A Webáruházat Godó Éva ev. (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti. A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az ÁFSZ-ben foglaltakat.

 • VÁSÁRLÁSI AKCIÓ FELTÉTELEI

  1. Bevezető szabályzat
  2. Minden általunk meghirdetett  Akciót a  feltételei határozzák meg, az akció működési elveit, az akcióval kapcsolatos reklamáció menetét, az akció igénybevételét, illetve az akcióban részt vevő személyek jogosultságait, illetve a Szervező kötelességeit.
  3. Az Akció szervezője Godó Éva egyéni vállalkozó.
  4. Az Akció a https://www.mysticdaycegled.hu webáruház közvetítésével valósul meg.
  5. Az Akcióban azok a Vásárlók vehetnek részt, akik teljesítik az Akció feltételeit.
  6. Godó Éva ev. fenntartja a jogot, hogy időszakos akció idején az ingyenes kiszállítást szüneteltesse.

  6.Godó Éva egyéni vállalkozó FENNTARTJA A JOGOT ARRA , HOGY AZ ÜZLETBEN ÉS A WEBOLDALON ELTÉRHETNEK AZ ÁRAK! 

  AZ ÁR KÜLÖNBSÉG MIATT REKLAMÁLÁST NEM FOGADUNK EL!

  1. 2020.06. 01-tól kezdődő a készlet erejéig tartó akciónk a weboldalon kizárólag a megjelölt termékekre vonatkoznak, más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze. 
  2. Az Akció felhasználási feltételeinek tárgya
  3. Az Akció tárgya az Akció felhasználásának lehetősége az Akció résztvevői által az Akció feltételei alapján meghatározott módon az Akció megjelölt határidején belül a résztvevők a honlapon szereplő árakhoz képest az akcióban meghirdetett kedvezményt használhatnak fel azokra a termékekre, amelyek a következő oldalon vannak feltüntetve: https://www.mysticdaycegled.hu.
  1. Az “időtartamhoz kötött akciók” csakis a megadott időpontok között tartanak, se előtte, se utána leadott rendelésekre nem áll módunkban a kedvezményes összeget megadni.
  2. Az akciós időpontokban,akciósan rendelt termék/termékek nem felelnek meg (nem jó méret, nem jó szín, fazon, stb), cserélni szeretne más termékre,  nem áll módunkban az akciós áron küldeni a cserét. A termékek közötti árkülönbözet és postaköltség felszámításra kerül!
  3. “Csomag akciók”-“1 fizet – 2 vihet akciók”, esetében visszaküldésre csakis abban az esetben van lehetőség, ha csomagban szereplő összes terméket visszaküldik. A csomagos akciót megbontani nem lehet! “1-et megtartok a többit visszaküldöm”, erre lehetőség nincs.
  4. Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze.
  5. Az Akcióban való részvételhez az Akció időtartamán belül szükséges:

  – Elolvasni az Akció felhasználásának feltételeit;

  – Olyan termékeket tenni a kosárba, amelyek részt vesznek az Akcióban

  – Az akció részeként a vásárló által megvásárolt Termék, vagy Termékek normál ára az Akció tárgya szerint meghatározott arányban csökken, tehát

  0-20%-kal: A kedvezmény a termék(ek) eredeti árából kerül levonásra

  0-30%-kal: A kedvezmény a termék(ek) eredeti árából kerül levonásra

  0-50%-kal: A kedvezmény a termék(ek) eredeti árából kerül levonásra kizárólag a https://www.mysticdaycegléd.hu oldalon található termékek vásárlásakor vehető igénybe.

  1. Az “ingyenes szállítás”akciók keretein belül vásárolt termékek cseréjét nem áll módunkban az akció lejárta után ingyenes szállítással kicserélni.
  2. Az Akcióban NEM minden Termék vesz részt. Egyes termékek az Akció ideje alatt kizárhatók az Akcióból.

  Több, az akcióban részt vevő Termék egyidejű megvásárlása esetén, a kedvezmény az Akcióban résztvevő Termékek teljes árából kerül levonásra.

  III. Reklamációk, panaszok

  1. Minden az Akcióval kapcsolatos reklamációt és panaszt a [email protected] email címre tudnak bejelenteni.
  2. Godó Éva egyéni vállalkozó fent tartja a jogot arra, hogy a weboldalon és az üzletben eltérhetnek az árak, reklamálásra nincs lehetőség az árkülönbség miatt!

  Végső szabályzat

  A szervező fenntartja a jogot az Akció Feltételeinek megváltoztatására olyan jelentős ok(ok) miatt, mint:

  – az  Akció feltételeit, szabályait és szervezését szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit;

  -az Akció lefolytatásának módjában, ÁRÁBAN technikai vagy technológiai okok miatt bekövetkező változások

  -az Akció szabályzat hatálya alá tartozó szolgáltatások körének vagy szolgáltatásának megváltozása, az Eladó által az Akció szabályzat hatálya alá tartozó meglévő funkciókon vagy új, módosított vagy visszavont szolgáltatásokon keresztül.